ΔΙΑΦΟΡΑ

Yello Athens – Ο προσωπικός οδηγός πόλης

Share

Το Yello Athens είναι μια νέα υπηρεσία ειδικά σχεδιασμένων γαστρονομικών εμπειριών και διαδρομών στην πόλη της Αθήνας όπως δηλώνει και το βασικό σύνθημα της ιδέας real city experiences. Οι εμπειρίες αυτές έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτουν ευρεία γκάμα αναγκών που περιλαμβάνει από μια απλή, κλασική βόλτα στο κέντρο της Αθήνας έως ένα αξέχαστο δείπνο σε εστιατόριο με αστέρι Michelin.

be an Athenian, live like a local

yello_branding_1200x700_2

Η φιλοσοφία του Yello Athens στηρίζεται στην εμπειρία και προσπαθεί να ικανοποιήσει τη σύγχρονη τάση για βιωματικό τουρισμό. Γι’ αυτό τον λόγο καλεί τον επισκέπτη να ζήσει την πόλη ως ντόπιος.  Έτσι, το Yello Athens δεν είναι απλά ένας οδηγός αξιοθέατων της πόλης αλλά μια ευέλικτη υπηρεσία που προσαρμόζεται στις επιθυμίες των επισκεπτών της. Η υπηρεσία  απευθύνεται κυρίως σε επισκέπτες από το εξωτερικό αλλά και σε Έλληνες που επιθυμούν να γνωρίζουν την πόλη της Αθήνας με διαφορετικό τρόπο.

Ο βασικός κορμός του Yello Athens στηρίζεται στη γαστρονομία ενώ αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαθέσιμα 3 επίπεδα υπηρεσιών. Το πρώτο επίπεδο Yello walks περιλαμβάνει σχεδιασμένες βόλτες στην Αθήνα με βάση το φαγητό. Οι βόλτες είναι κλιμακούμενες με σκοπό την διαφοροποίηση της εμπειρίας, εξυπηρετούν από 2 έως 12 άτομα κατά μέγιστο και απευθύνονται σε ζευγάρια, παρέες, οικογένειες, μικρές εταιρείες ή ομάδες κυρίως από το εξωτερικό και την επαρχία.

yello_branding_1200x700_3

Το δεύτερο επίπεδο, Yello experiences, αρχικά περιλαμβάνει ειδικά σχεδιασμένες  εμπειρίες όπως κλιμακούμενα δείπνα, ποτό και κρασί. Οι εμπειρίες αυτές έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να απευθύνονται σε όλους, είτε από την Ελλάδα είτε από το εξωτερικό, ειδικά το fine dining, το ποτό και η γευσιγνωσία κρασιού αποτελούν μια καλή γνωριμία με την γαστρονομία ποιότητας.

Το τρίτο επίπεδο Yello stories περιλαμβάνει μια αμιγώς εξατομικευμένη υπηρεσία όπου συνομιλούμε με τον επισκέπτη και καλύπτουμε τις ανάγκες του είτε πρόκειται για ένα κυπελάκι καλού παγωτού, είτε για την ενοικίαση ιστιοπλοϊκού, κράτηση σε spa κ.ο.κ.

Τέλος, ένα τέταρτο επίπεδο που δεν είναι ακόμη διαθέσιμο αλλά θα λειτουργήσει σύντομα, περιλαμβάνει τα Yello escapes με σκοπό να αποτελέσουν μια έκπληξη ειδικά για τον Έλληνα επισκέπτη. Τα Yello escapes θα περιλαμβάνουν θεματικά μονοήμερα ή διήμερα εκτός Αθηνών και θα λειτουργούν ως αυτόνομα προγράμματα γαστρονομικού ενδιαφέροντος.

To Yello Athens ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Αύγουστο του 2016 με το επίσημο λανσάρισμα της ιστοσελίδας www.yelloathens.com

yello_branding_1200x700_4

To Top