ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Wines of Crete – Ανοικτές Πόρτες Οινοποιείων 2016

Share

WoC-opendoors16

Το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης (Wines of Crete) σας προσκαλεί να επισκεφθείτε τα οινοποιεία του νησιού το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου, τα οποία πρόκειται να ανοίξουν τις πόρτες τους στους οινόφιλους και στους «εξερευνητές» των γεύσεων και αρωμάτων των κρασιών της Κρήτης. Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ξεναγηθούν στους χώρους της παραγωγής του κρασιού, στους αμπελώνες τους και σαφώς να δοκιμάσουν τις τοπικές ποικιλίες των επώνυμων κρασιών του νησιού, με δωρεάν είσοδο.

Προγραμματίστε από τώρα το Σαββατοκύριακο σας και επισκεφτείτε ένα ή και περισσότερα οινοποιεία της Κρήτης, που έχουν ετοιμάσει για το οινόφιλο κοινό εκδηλώσεις και ιδιαίτερες γευσιγνωσίες. Όλο το πρόγραμμα με τα οινοποιεία που συμμετέχουν, το ωράριο και τις εκδηλώσεις είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του Wines of Crete www.winesofcrete.gr . Εκεί μπορείτε να βρείτε και το φυλλάδιο για τις Ανοικτές Πόρτες με τις 8 προτεινόμενες οινικές διαδρομές, από την μία άκρη της Κρήτης στην άλλη. Σας καλούμε να αποτυπώσετε με φωτογραφίες την οινοτουριστική σας εμπειρία, και να συμμετέχετε και στον φωτογραφικό διαγωνισμό, ανεβάζοντας τες στα social media με hashtag #winesofcrete και #opendoors16. Βρείτε τους όρους του διαγωνισμού στην ιστοσελίδα μας.

Ακολουθήστε τις οινοτουριστικές προτάσεις των οινοποιείων της Κρήτης και περιηγηθείτε στην πανέμορφη ενδοχώρα της Κρήτης, μέσα σε αμπελώνες και ελαιώνες. Δοκιμάστε τη μεγάλη ποικιλία κρασιών των οινοποιών του τόπου και απολαύστε ένα υπέροχο ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο.

To Top