NEA

W.S.P.C & Επώνυμο ελληνικό κρασί στο επίκεντρο της παγκόσμιας οινικής εκπαίδευσης

Share
Το W.S.P.C. θα υποδεχθεί στην Αθήνα από τις 23 έως τις 26 Νοεμβρίου επαγγελματίες Οινοχόους από την παγκόσμια αγορά για τα προγράμματα σπουδών του Court of Master Sommeliers (CMS).

Θα φοιτήσουν 32 οινοχόοι προερχόμενοι από premium εστιατόρια ενός, δύο και τριών Mischelin stars από κάθε σημείο της γης, όπως το Fat Duck, το HAKKASAN DUBAI, το HAKKASAN UK αλλά και από κορυφαία 5άστερα ξενοδοχεία του κόσμου.

Ακόμη και από το Burj al Arab Hotel Dubai που είναι μια κατηγορία από μόνο του! Οι απανταχού Οινοχόοι θα βρεθούν στην χώρα μας για να κατακτήσουν την παγκόσμια Πιστοποίηση του “Certified Sommelier”.

Σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος καθώς και στην απονομή των Τίτλων Σπουδών τους, οι σπουδαστές – οινοχόοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Επώνυμο Ελληνικό Κρασί, την Ελληνική γαστρονομία καθώς και κορυφαίους Έλληνες οινοπαραγωγούς.

Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των Master Sommeliers στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο (2016). H W.S.P.C. στοχεύει ψηλά, και σκοπεύει να  αναδείξει την Ελλάδα σε επίκεντρο της παγκόσμιας οινικής εκπαίδευσης και κουλτούρας.

Τα προγράμματα των Master Sommeliers αποτελούν το κορυφαίο επαγγελματικό εχέγγυο που μπορεί κάποιος να κατακτήσει διεθνώς. Ο όρος Οινοχόος (Sommelier), διεθνώς, είναι συνώνυμος με τους Τίτλους Σπουδών του Court of Master Sommeliers. Τα προγράμματα του CMS στην Νότια Ευρώπη διεξάγονται μόνο στην Ελλάδα αποκλειστικά από το W.S.P.C.

Πηγή

To Top