ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ta «ΒορΟινά» στην Αθήνα: Δοκιμάζοντας οίνους από τη Βόρεια Ελλάδα

Share

Για 15η συνεχή χρονιά, κορυφαίοι οινοποιοί της Βορείου Ελλάδος δίνουν το ετήσιο ραντεβού τους με τους οινόφιλους, στην Αθήνα

Σε επαγγελματίες και καταναλωτές απευθύνεται η δημοφιλής εκδήλωση γευστικής δοκιμής «ΒορΟινά» της Ενωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο «Grande Bretagne», στην Πλατεία Συντάγματος.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τη δυναμική όλων των μελών της «Οίνοι Βορείου Ελλάδος», από τα 25 συνολικά τραπέζια των οινοποιείων, στα «ΒορΟινά», δοκιμάζοντας νέες ετικέτες, πειραματικά κρασιά, φρέσκα και παλαιών εσοδειών, του τρύγου του 2018 αλλά και όσα από τις προηγούμενες χρονιές έχουν μόλις κυκλοφορήσει.

Γευστικές δοκιμές και εκδηλώσεις

Στα τραπέζια των οινοποιών της εκδήλωσης, το κοινό θα δοκιμάσει οίνους και αποστάγματα που αποτέλεσαν πρότυπα, δημιούργησαν στυλ και καθόρισαν την πορεία του ελληνικού οίνου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι ώρες λειτουργίας, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, είναι 12:00-15:00 για επαγγελματίες (είσοδος δωρεάν με προεγγραφή) και 15:00-20:00 για το οινόφιλο κοινό (είσοδος 8 ευρώ – με προεγγραφή 5 ευρώ).

Για προεγγραφή και όλες τις πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.voroina.gr.

Επίσης, να σημειωθεί, ότι απόψε το βράδυ στις 7, στο Yoleni’s Flagship store, θα δοθεί cooking class ‘Wine party’ με τη σεφ Ντίνα Νικολάου, ενώ αύριο, Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, θα έχει cooking class, στις 12.30 μ.μ., στο School of Gastronomy – Δειπνοσοφιστήριον.

Πηγή

To Top