ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Παρουσίαση Οινοποιείου ΛΥΚΟΣ – LYKOS Winery

Share

Κάθε χρόνο, τα κρασιά του Οινοποιείου ΛΥΚΟΣ  συμμετέχουν σε διεθνείς εκθέσεις και αποσπούν μετάλλια και διακρίσεις σε σημαντικούς διαγωνισμούς και γευστικές δοκιμές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Για τον Απόστολο Λύκο, όμως, είναι εξίσου σημαντικό να δέχεται τα εύσημα από επαγγελματίες και απλούς ανθρώπους που γνωρίζουν από καλό κρασί. http://lykoswines.gr

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟΥ ΛΥΚΟΣ – LYKOS WINERY

LykosWinery1

“Χορεύοντας” και οινοποιώντας µε τους Λύκους…

Όλη η πλούσια αυτή εμπειρία της δημιουργίας πέρασε από τον παππού στα εγγόνια, µε αποτέλεσμα το μεράκι και η αγάπη µας να επιβραβεύονται συνεχώς µε διεθνείς διακρίσεις των κρασιών µας. Σήμερα η τεχνογνωσία της τριλογίας των Πανσέλοινων, της εξωτικής Μαλαγουζιάς, του δρύινου Ηλιάτορα, του κραταιού Κράτιστου και των υπολοίπων κρασιών µας, σφραγίζει την ιδανική σχέση ποιότητας τιμής, καθιστώντας τα προϊόντα µας φιλικά σε όλους τους οινόφιλους.

Στο 80ο χλµ από την Αθήνα διασχίζοντας την  αμπελουργική ζώνη του Ληλάντιου Πεδίου, σας καλωσορίζει η οινοποιία Λύκου στον Μαλακώντα Ερέτριας της Εύβοιας. Δημιουργοί τρίτης γενιάς σήμερα, µε σεβασμό στην οινική µας παράδοση και αξιοποίηση της τεχνολογίας αιχμής, συνερίζουμε το όραμα της οικογένειας, συμβάλλοντας στη συνεχή αναβάθμιση του Ευβοϊκού αμπελώνα. Η ξενάγηση στο επισκέψιμο οινοποιείο µας, στην αίθουσα γλευκοποίησης, στις υπόγειες κάβες µε τα δρύινα βαρέλια και στο χώρο της γευσιγνωσίας, αποτελεί µια μοναδική εμπειρία σε συνδυασμό µε τις γευστικές προτάσεις του ομώνυμου εστιατορίου.

Οι συμβεβλημένοι αµπελώνες χαμηλής στρεμματικής απόδοσης µε τους οποίους συνεργαζόμαστε εκτείνονται τόσο στις πλαγιές της Νοτιοκεντρικής Εύβοιας, της ορεινής Βοιωτίας όσο και στο Κούτσι της ζώνης της Νεµέας σε υψόμετρο από 200-550 µ. H ξεχωριστή συνεργασία ήλιου, γης και ανθρώπινης γνώσης, δημιουργεί ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα, που συνδυάζει το ιδανικό terroir µε την αύρα του Ευβοϊκού και την μοναδικότητα του κρύου χειμώνα που ευνοεί την φαινολική ωρίμανση των σταφυλιών.

Μια επίσκεψη στο οινοποιείο µας στον Μαλακώντα, το οποίο δεσπόζει πάνω στον κεντρικό δρόμο των κρασιών της Εύβοιας, αποτελεί την ιδανικότερη πρόταση εξόρμησης στην ύπαιθρο, στους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής και στα γευστικά της… διαμαντάκια!

LykosWinery3

LykosWinery1

ΠΗΓΗ: www.WineNews.gr

To Top