ΠΑΡΑΓΩΓΗ

«Λευκός & Μαύρος Κύκνος», από την Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, για ένα απολαυστικό φθινόπωρο!

Share

Το φθινόπωρο, είναι η ιδανική εποχή για να μαζευτούμε στο σπίτι και να δημιουργήσουμε! Η εποχή που οι οικογενειακές και φιλικές συναντήσεις με καλό κρασί στο κυριακάτικο τραπέζι γίνονται όλο και περισσότερες! Για αυτές τις μοναδικές αναμνήσεις, που δημιουργούνται κάτω από τις πιο προσωπικές και αγαπημένες συνθήκες, επιλέγουμε τα κρασιά «Λευκός Κύκνος» και «Μαύρος Κύκνος» της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων για να συνοδεύουν υπέροχα κάθε γαστρονομική μας δημιουργία.

Ο Λευκός Κύκνος ένα κρασί με ανοιχτόχρωμο λαμπερό καθάριο χρώμα, και φρουτώδη γεύση, δένει ιδανικά με λευκά κρέατα, ζυμαρικά συνοδευόμενα από λευκές σάλτσες, θαλασσινά και ψάρια, αναδεικνύοντάς τα με τη δροσερή και ελαφριά οξύτητα που αφήνει στο τελείωμα κάθε γουλιάς.

Ο Μαύρος Κύκνος ένα βαθυκόκκινο κρασί που εντυπωσιάζει με το ρουμπινί του χρώμα, τα μεστά του αρώματα και την γεμάτη γεύση αποτελεί το τέλειο συνοδευτικό κρασί για πικάντικα πιάτα, μακαρονάδες και κόκκινα κρέατα. Ο Μαύρος Κύκνος θα προσφέρει αρμονία στις γεύσεις του τραπεζιού ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους.

Τα κρασιά της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων με σταθερή προτεραιότητα την εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής, κλέβουν την παράσταση με το «Λευκό Κύκνο» και τον «Μαύρο Κύκνο» σε κάθε τραπέζι!
Όποια και να είναι η επιλογή σας, τα κρασιά της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων θα εντυπωσιάσουν φίλους και συγγενείς και βγάζοντάς σας ασπροπρόσωπους.

www.greek-wine-cellars.com

ΠΡΟΦΙΛ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΛΛΑΡΙΑ ΟΙΝΩΝ

Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής κρασιού στην Ελλάδα, με ισχυρή εξαγωγική παρουσία σε 35 χώρες της υφηλίου. Με αυτόν τον τρόπο, συμβάλλει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην εδραίωση του ελληνικού ποιοτικού κρασιού διεθνώς.

Η εταιρία παράγει επώνυμα ελληνικά κρασιά, όλων των τύπων, σε διάφορες συσκευασίες. Δημιουργούνται στα Οινοποιεία της, σε όλη την Ελλάδα και συσκευάζονται στα εμφιαλωτήρια της Ελληνικά Κελλάρια στο Μαρκόπουλο Αττικής, όπου βρίσκεται και η έδρα της.

Όλα τα οινικά προϊόντα της αποτελούν υπερήφανους πρεσβευτές της ελληνικής γης, του Έλληνα αμπελουργού και της σύγχρονης ελληνικής οινοποιίας, καθώς καλύπτουν άξια τις γευστικές απαιτήσεις των πολιτών του κόσμου. Δεν είναι λίγες, άλλωστε, οι σειρές κρασιών της εταιρείας, όπως το Αλλοτινό, Ποικιλιακά Λουλούδια, Calliga Apelia και η «value for money» σειρά Κύκνος, που έχουν κερδίσει τη σταθερή προτίμηση του καταναλωτικού κοινού.

Πέρα από τα κρασιά δικής της παραγωγής, η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε θέλησε, τα τελευταία χρόνια, να διευρύνει την γκάμα της, με νέες προτάσεις προς τους Έλληνες και ξένους καταναλωτές.
Φέτος, το 2016, εγκαινιάζει την νέα της συνεργασία με τον ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ, ενισχύοντας τη θέση του στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Παράλληλα, η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, έχει προχωρήσει σε εταιρική και εμπορική συμφωνία με τον οινολόγο και οινοποιό, Άγγελο Ρούβαλη, που αφορά την διακίνηση των προϊόντων του στην ελληνική και διεθνή αγορά. Ο Άγγελος Ρούβαλης, τέως Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου (ΣΕΟ), έχει το οινοποιείο του στους λόφους που βρίσκονται πάνω από το Αίγιο και δραστηριοποιείται αξιοποιώντας περίτεχνα τους μοναδικούς στον κόσμο, αμπελώνες των πλαγιών της Αιγιαλείας. Τα κρασιά του, περιορισμένης ποσοτικά, παραγωγής, αναγνωρισμένα ως πολύ υψηλής ποιότητας, έχουν κερδίσει την προτίμηση των απαιτητικών φίλων του κρασιού. Μερικά από αυτά είναι το φημισμένο «Ασπρολίθι», η δυναμική σειρά κρασιών «Μικρός Βοριάς» και οι οίνοι μακρόχρονης παλαίωσης «IANOS».

Από τις αρχές του 2010 η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε. συνεργάζεται και με τον παραγωγό Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλο, που πολλοί τον χαρακτηρίζουν ως «άρχοντα της απόσταξης». Με την συμφωνία αυτή, η εταιρεία μεγάλωσε ακόμα περισσότερο τη γκάμα της, με τα παραδοσιακά αποστάγματα ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ (ούζα, τσίπουρα, αποστάγματα Στέμφυλων Σταφυλής) αλλά και με τα βιολογικά, ποιοτικά κρασιά από το Κτήμα του.

Η εταιρεία, όμως, δεν στάθηκε μόνο σε στρατηγικές επιλογές στην Ελλάδα. Στράφηκε και στο εξωτερικό, αναγνωρίζοντας την δύναμη της παγκοσμιοποίησης. Γι’ αυτό αποφάσισε την στρατηγική συμφωνία και εμπορική συνεργασία με την Νο1 Γαλλική Εταιρία παραγωγής και διακίνησης κρασιών, την GRAND CHAIS DE FRANCE.

Η υψηλή δυναμική της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων διακρίνεται από το χτίσιμο στρατηγικών συνεργασιών, με διακεκριμένα ονόματα-εταιρείες του οινικού κλάδου, αλλά και των ποτών, αποδεικνύοντας έτσι την «εξωστρεφή» φιλοσοφία και τον διαχρονικό της στόχο για την ανάδειξη ποιοτικών προϊόντων.

Πηγή

To Top