ΔΙΑΦΟΡΑ

Kαμπάνια από τα ισπανικά κρασιά που προωθούν …το καλοκαίρι

Share

Στην εποχή του καύσωνα και των διακοπών, ο ισπανικός τομέας οίνου δίνει έμφαση στην ευχαρίστηση του να πίνει κανείς κρασί με μια καμπάνια για άλλες χώρες, ιδίως τη Γαλλία (Νόμος Evin).

«Το να είσαι ηλιοκαμένος μετά από μια μέρα στην παραλία ή το αεράκι στις πιο ζεστές ώρες της ημέρας, αυτά είναι μερικά από τα θαύματα του καλοκαιριού, που αξίζει να γιορτάζoνται με κρασί» προτρέπει η τελευταία καμπάνια επικοινωνίας της Ισπανικής Διεπαγγελματικής Ένωσης Οίνου (OIVE). Στις γιορτές παντού, ακόμη και στις πισίνες , η ισπανική βιομηχανία οίνου προωθεί την ασυνήθιστη κατανάλωση, η οποία δεν ξεχνά να είναι λογική, ενώ η ισπανική κυβέρνηση υποστηρίζει αυτή την πρωτοβουλία.

Απορρίπτοντας τα τηλεοπτικά σποτ και τα ένθετα τύπου, αυτή η απρόσκοπτη επικοινωνία περιλαμβάνει επίσης τα κοινωνικά δίκτυα. Με τη λέξη-κλειδί Terraceo Con Vino (ή «βεράντα με κρασί»), η OIVE καλεί όλους τους Ισπανούς να βάλουν ένα ποτήρι στη βεράντα και να το κοινοποιήσουν στο Twitter και το Facebook. Για να δημιουργηθεί ρεύμα, προσφέρει δωρεάν τρία μπουκάλια κρασιού.

Πηγή

To Top