ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Ελληνικά Κελλάρια στην αγορά της Κύπρου

Share

Η Ελληνικά Κελλάρια, η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής κρασιού στην Ελλάδα, διευρύνει την ισχυρότατη εξαγωγική της δραστηριότητα με την είσοδό της στην πολλά υποσχόμενη αγορά της Κύπρου. Η Μεγαλόνησος θα μπορεί πλέον να απολαμβάνει τις γεύσεις και τα αρώματα ενός πολύ μεγάλου μέρους της πλούσιας γκάμας των οινικών προϊόντων της Ελληνικά Κελλάρια, καθώς και του Οινοποιείου Ρούβαλης και του ΕΟΣ Σάμου.

Έπειτα από κάποιους μήνες προετοιμασίας και συνάψεων των κατάλληλων συνεργασιών, το εγχείρημα της εισόδου στην αγορά της Κύπρου ξεκίνησε ήδη. Το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι άκρως θετικό και οι κάτοικοι της Κύπρου να αγκαλιάσουν τα μοναδικά κρασιά της Ελληνικά Κελλάρια.

Η Ελληνικά Κελλάρια εισάγει στην αγορά της Κύπρου το σύνολο της σειράς Ποικιλιακά Λουλούδια-Flowers (Μοσχάτο, Αγιωργίτικο, Cabernet Sauvignon-Syrah, Σαββατιανό, Βηλάνα, Ασύρτικο), την περίφημη Μαυροδάφνη Πατρών και την ιστορική Ρετσίνα Κουρτάκη.

Από το Οινοποιείο Ρούβαλης οι Κύπριοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη σειρά Μικρός Βοριάς (Λευκό, Ροζέ, Κόκκινο), το δροσερό Ασπρολίθι, της ποικιλίας Ροδίτης, το μοναδικό Tsigello, της αυθεντικής Μαυροδάφνης στην ξηρή εκδοχή της και φυσικά δύο ετικέτες της σειράς ΙανόςChardonnay και Cabernet Sauvignon.

Η αρχή για τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου θα γίνει µε δύο γλυκά και δύο ξηρά. Σε πρώτη φάση, στην κυπριακή αγορά διατίθενται τέσσερις κωδικοί του ΕΟΣ Σάμου, τα δύο ξηρά Ψηλές Κορφές και Μοσχάτο Άσπρο και τα δύο γλυκά κρασιά, το παλαιωµένο Samos Anthemis και το φρέσκο Samos Vin Doux.

Η Ελληνικά Κελλάρια, έχοντας συνεχώς στραμμένο το βλέμμα στην εξωστρέφεια και την ανάπτυξη, στοχεύει στην περαιτέρω διεύρυνση της ήδη ισχυρής εξαγωγικής της δραστηριότητας και συνεχίζει να αποτελεί τον πιο άξιο πρεσβευτή του ελληνικού αμπελώνα στο εξωτερικό.

Πηγή

To Top