ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Wine insider seminars

Share

Σεμινάρια οινογνωσίας από τον sommelier Αλέξανδρο Τριανταφύλλου

Μαθαίνουμε τα μυστικά του κρασιού από την ομάδα του botilia.gr και το A for Athens…

Αν είστε λάτρεις του κρασιού και θέλετε να μάθετε περισσότερα, το site botilia.gr σε συνεργασία με το bar A for Athens διοργανώνουν το Wine Insiders. Πρόκειται για μια σειρά σεμιναρίων οινογνωσίας, με σκοπό ο κάθε συμμετέχων να μάθει τα μυστικά του κρασιού με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Ο καταξιωμένος sommelier Αλέξανδρος Τριανταφύλλου και η ομάδα του botilia.gr θα αναλάβουν να μυήσουν τους μαθητές στη μαγεία του κρασιού και να τους κάνουν να το αγαπήσουν ακόμη περισσότερο, εμπλουτίζοντας σημαντικά τις γνώσεις τους.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 22 Νοεμβρίου και θα διαρκέσουν 5 εβδομάδες. Θα πραγματοποιούνται στον πρότυπο γευσιγνωστικό χώρο του botilia.gr, κάθε Τετάρτη στις 19:00, ενώ η τελευταία συνάντηση και το food pairing θα γίνει στο wine bar του A for Athens.

Στα δίωρα μαθήματα θα έχει κανείς την ευκαιρία να εμβαθύνει στον κόσμο του κρασιού, τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Στο τέλος του κύκλου, θα έχουν δοκιμαστεί δεκάδες εξαιρετικά κρασιά από όλο τον κόσμο, θα γνωρίζει κανείς ό,τι χρειάζεται για το κρασί, τη γευστική δοκιμή, τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα, τις ποικιλίες, το terroir και τις μεθόδους οινοποίησης, καθώς και τον συνδυασμό του με το φαγητό.

Κόστος συμμετοχής: 180€.
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο 211 8508688.

Botilia.gr, Λυκούργου 235 Γ2, Καλλιθέα
A for Athens, Μιαούλη 2, Μοναστηράκι

Εύη Σκλατινιώτη
Πηγή

To Top